torsdag 8 juni 2006

En halv grön köttbulle

Min näsa ser inte ut som vanligt. Mitt emellan ögonen är den härligt gröntonad och ungefär dubbelt så bred som vanligt. Ett litet rött hack kan man också skönja.
Vad har då hänt? Har jag blivit misshandlad? Trillat i en trapp? Skadad i en stor olycka?

Nejdå! På alldeles egen hand lyckades jag klanta till det ganska rejält häromdagen. Efter att ha lastat in en utegrill i bagaget slängde jag snabbt igen bagageluckan för att om möjligt hinna in med stora A i tid till förskolan. Problemet var att jag inte flyttade huvudet först. Aj, aj, aj vad ont det gör med en bagagelucka tvärs över näsroten...

Min tröst när jag tänker på hur klantig jag var är att jag i alla fall inte är klantigast i landet. En bekants syster lyckades med konststycket att glömma kvar huvudet i kylskåpet och dänga igen med sådan kraft att hon svimmade. Förstå vilka spår det måste sätta i familjens liv att se mamman dimpa ner på golvet när hon bara skulle hämta lite mjölk...

3 kommentarer:

[SH] sa...

"En bekants syster lyckades med konststycket att glömma kvar huvudet i kylskåpet och dänga igen med sådan kraft att hon svimmade."
*LOL*
*ursäkta skadeglädjen*

Hur är det möjligt?

Var dags glimtarn sa...

HA HA HA måste få skratta!? Förra året smällde jag igen bildörren rejält med foten och lyckades nästan kapa långfingret som jag placerat uppe på taket och precis in igenom listen som suger till. Det var svårt att öppna schhhwwwwffff sa det och jag svimmade efterpå. Näsan är inte kul, stackare!! mitt Ha ha som bubblades upp var kylskåtsdörren.... Din näsa känns mer som iiiiioooooooaaaaaaajjj.

Lallamen sa...

sh: Det vet du väl att kvinnor kan allt!!? ;-)
exilmamman: skratta på du. Det gjorde jag med efter en stund och definitivt när jag såg mig i spegeln dagen efter...