torsdag 27 september 2007

Inte i förrgår direkt...

Inser att jag aldrig har tid att blogga längre så nu gör jag det ändå.
Sommaren kom med semester, Europakonferens, mer semester, matlagning, skolstart med tre inskolningar parallellt och mitt i alltihop satte vi igång att renovera. Ja, har man bara fyra små barn gäller det ju att hitta på något så man slipper sitta sysslolös *s*

Idag har jag just grundmålat nya trappräcket, eller trappvägg eller vad man ska säga. Vi har flyttat en vägg för att få mer utrymme i hallen och då också passat på att bygga in den 80-tals designade gulnade furutrappen. Istället för att måla alla spjälor satte vi hel vägg så nu är det bara att hålla tungan rätt i mun och rolla på. Tänkte försöka fortsätta på skrapningen av hallväggarna också. Hälften är färdigt men än återstår mycket slipning och spackling.
Sedan är det bara ett kök som ska bytas, en klädkammare som ska förvandlas till datarum, en annan som ska inredas till klädkammare, två garderobsväggar som ska monteras och fyllas, ett vardagsrum i behov av ommålning och tapetsering + ett dito pojkrum och så ska en liten H få eget rum så att syster A slipper lida längre av alla bilar som invaderar hennes rum. Ja, plus ett antal golv att byta, valv att bygga, lister att spika och fönster att måla ... jovars vi har nog att göra ett par veckor till.

Inga kommentarer: