söndag 1 februari 2009

Lite bilder


Frukost!

Förra helgen var vi på julgransplundring i Södermanland. Så roligt med hästar, fyrhjulingar, dans kring granen och trevliga människor att umgås med. Lille H fick stanna hos mormor och morfar men de tre "stora" trivdes kungligt. Stora A red på den stora ponnyn och även om han hisnade lite första gången njöt han snart i fulla drag.

V som aldrig tidigare suttit på en häst red efter en stund utan att någon höll i vare sig honom eller hästen ;-)

Och lilla A pratar redan om när hon ska börja på ridskola som kompisens storasyster. Vem vet ... någon gång kanske även mamma vågar sitta upp. Å andra sidan ringer K:s ord i öronen "Det är ju egentligen helt vansinnigt. Man sätter sig på ett djur med 500 kg muskler och hjärna som en valnöt..." Måhända att jag fortsätter att trivas bäst på marken.

Dans kring granen, fiskdamm och tårta passade fint innan bastu (i mitt fall en tupplur istället). Kvällen bjöd på god-god-god-middag och roligt sällskap till sent på natten. Gissa om vi sov gott sedan innan det var dags för frukost och hemfärd.

Maken och barnen har varit i pulkabacken i eftermiddag.
Full fart!
Fyra toast av fem...Stora A klev just in genom dörren. Nyklippt och med lite extra grön färg på toppen som lite piff. Vilken stor kille vi har...

1 kommentar:

Makena sa...

Kul med kort! Och så härligt ni har haft det!:)Och så vitt och fint ni fått i köket!:D

ps Måste nog köpa tulpaner till köket jag med!ds