söndag 7 oktober 2007

Det går framåt

Sakta men säkert faller fler och fler bitar på plats i vårt renoveringsobjekt till hem. Eller ... de faller väl inte direkt av sig själv men vi jobbar på och på vissa ställen kan man till och med ana sig till slutresultatet. I helgen har vi slagit ut väggen till vår gamla klädkammare och fått en datahörna i hallen istället. Nu väntar lite kabeldragning innan vi kan få dit lister och måla väggarna. (ja, i omvänd ordning förståss)

Nere i hallen håller jag på att skrapa bort det sista av tapeterna och jag har grundmålat en del så jag lättare kan se var det behöver spacklas. Förhoppningsvis kan vi få dit golvet under veckans lopp så vi kan använda helgen till att sätta upp garderobsvägg och så. Härligt, härligt, härligt. Just nu består klädförvaringen av två krokar och ett antal pappkassar i förrådet. Det funkar så länge det inte är för kallt men ska det fram vantar och mössor till fyra barn varje morgon lär jag behöva lite mer struktur.

Lyckosamt nog så kom det en ny rabattkupong från IKEA idag. Få 100 kr tillbaka för varje 1000 kr du handlar för. Senast det var ett sådant erbjudande köpte vi köket och garderober. Nu får jag samma rabatt även på kompletteringar och möbler. Strålande tider :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Farmor utbrister i stora ovationer vad ni är duktiga.

Lallamen sa...

Tackar! Har just avslutat första spacklingen i hallen och Thor har förberett för att lägga nytt masonitgolv i ena halvan av hallen. Nu tar vi en skvätt glass innan sängen kallar.