måndag 1 oktober 2007

Level 11 ... who would have thought it possible?

Det är bara att erkänna. I vissa lägen är jag en riktig tävlingsmänniska. Ja, inte om vi pratar sport och sådant. Där stämmer sången som mina syskon sjöng på vårt bröllop alldeles förträffligt "koordination och motion är det dummaste som finns"
Men sedan kommer vi till sådant som frågesporter, TP, IQ-test och för att inte tala om högskoleprov!!! Och vips - helt plötsligt är jag totaltaggad och jag vill vara bäst.

När jag slutligen tog steget in på Facebook för några dagar sedan (ja, jag vet att jag är sen men vaddådå, jag har ju fyra barn och renoverar, jag kan ju inte hänga på nätet jämnt ;-) så visade det sig att det fanns en liten applikation som hette Traveler IQ Challenge. Det gick ut på att peka ut olika städer och platser på en stor världskarta där bara landsgränserna finns med. Det gick sisådär och den vän som hade skyhögt högre Traveler IQ än vad jag lyckades skramla ihop är ju trots allt flygvärdinna och har varit i femtiosex olika länder eller något sådant så det var enkelt att skylla ifrån sig. Men nu ikväll visade det sig att en av mina gamla gymnasiekompisar hade joinat utmaningen och helt plötsligt låg jag trea bland mina vänner.
Sådant går inte för sig och i ett under av koncentration och letande av dolda kunskaper i hjärnans dunkla hörn lyckades jag skramla ihop 119 IQ-poäng och nu leder jag igen (trots att jag blandade ihop Togo med Trinidad -Tobago).

Åh, vad jag kommer sova skönt i natt.

2 kommentarer:

Moderna sa...

Åh vad jag är glad att du har kommit igång med bloggandet igen, jippi!!

Och jag blev också medlem på facebook för nån vecka sen, får jag också skylla på att vi har fyra barn även om bara ett av dem är mitt? ;-)

Lallamen sa...

Absolut! Skyll på vad du vill - viktigast är att ha en tänkbar ursäkt ;-)