lördag 22 juli 2006

Jag bloggar

Oj så många blogginlägg jag skriver varje dag - i huvudet.
Sitter i bilen och tänker ut precis vad jag ska skriva. Läser något roligt, irriterande, intressant, skrämmande, upplyftande och tänker genast att detta måste jag kommentera på bloggen. Barnen säger något kul och jag inser att detta måste meddelas till omvärlden.

På kvällen går jag och lägger mig och har inte hunnit skriva ner en enda sak...

Om ni visste hur många oerhört insiktsfulla och spirituella läsupplevelser ni missat denna sommar ;-) Låt oss alla hålla tummarna att sommaren snart är slut så jag hinner skriva igen

(nä, jag menade inte det där... )

4 kommentarer:

Millan sa...

Ja tänk vad många fantastiska blogginlägg vi måste ha missat!! Bänka dig vid datorn bums kvinna! *hytter med fingret* ;)

Tack för grattiset! Jag är alldeles upp över öronen förälskad i både nya bebisen, sönerna och maken och går mest och myser här hemma. Tänk att det var så här fantastiskt mysig med en liten bebis - det hade jag alldeles glömt!

Skulle gärna vilja ses någon dag. Sussi hänger säkert på hon med.

kram

Millan sa...

Men nuuu är ju sommaren slut (nästan ;) så nu vill vi läsa lite inlägg!! =)

Var dags glimtarn sa...

Ha ha, känner igen mig rätt bra i att skriva massor med intressanta saker i huvudet, roliga kommentarer etc. Sen har en storm raderat alla bokstäver i hjärnan. Man har nästan blivit analfabet med. När kommer en hjärnscanner som kan ta fram deletade hård diskar?

[SH] sa...

Hallå..? Lever du?

:)