onsdag 6 september 2006

Ett årMin lilla bebis H är inte så liten längre. Idag fyllde han 1 år och jag inser just med fasa att jag glömt att ringa min älskade lillebror som också fyller år idag.
Förlåt P!!! Jag har ju tänkt på dig flera gånger idag men inte fått tummen ur och slagit ditt nummer. Ett bamsegrattis från mig till dig...

(Så, nu har jag i alla fall messat brorsan och jag hann nästan få iväg det på rätt sida midnatt. Tror han förlåter mig; har för mig att även jag blivit glömd någon gång *s*)

Tillbaka till lille H. Man blir lite nostalgisk på barnens födelsedagar tycker jag. Sitter här och minns den där lilla människan som tittade fram med en väldans fart för ett år och tre timmar sedan. Nu går han snart, säger något som liknar "mammammamma" :-), älskar att leka med storasyskonen, visar klart och tydligt hur han vill ha saker och ting. Tänk så fort det går.

Tårta fick han i alla fall och storebrorsorna fick välja middagsmat i hans ställe så det blev pizza först. Smaskens men det är inte jättelätt att pricka munnen med skeden.

Ett stort HURRA för min stora lilla grabb


2 kommentarer:

Ina sa...

Grattis till 1-åringen! OJ vad FORT tiden går!!

Och grattis till mig som fått ett inlägg att läsa från en av mina favoritbloggare ;o) !!

Lallamen sa...

Du är ju fantastiskt gullig du!!! Känns som livet börjar återgå till lite mer normalt nu efter sommaren och helt plötsligt tar jag mig tid att sitta och skriva igen.