tisdag 2 december 2008

Tystnad

Det bidde tyst här. Det var inte meningen men först var det så galet hektiskt inför julmarknaden och hux flux blev jag sjuker själv också. I söndags låg jag med fyrtio graders feber och skakade under yllefiltar och bolster... Inte kul alls men nu är det bara lite hosta kvar.

Har blivit beroende på kuppen.
Ja, inga droger eller sånt men som vanligt när det gäller mig handlar det om onlinespel. Den här gången är det skattjakt.
http://www.treasuros.com ska man hitta en skatt som är nedgrävd någonstans på jordklotet. Till sin hjälp har man en världskarta som man kan zooma sig in på. Man har dessutom bara tretton "utgrävningar" på sig att lokalisera skattkistan och enda ledtråden är att vid varje utgrävning visar en pil om skatten ligger söder/norr och öster/väster om grävplatsen. Grävplatserna rankas också så att man vet vilken av dem som ligger närmast, näst närmast osv.
Sjukt roligt, ytterst vanebildande och har man tur (eller om det är skicklighet????) kan man vinna en Ipod på gratis varianten.
Det är coolt att på bara 13 försök så kommer jag ofta ner på under kilometern från målet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs!
Jag åkte på samma sak. Lördag, i slutet av marknaden var jag alldeles snurrig och hade ringar-på vattnet-syn. Kom hem och tänkte att jag har ju glömt att dricka, silly me... Men till kvällen låg jag under yllefilt, fleesefilt och duntäcke och hackade tänder - knasigt. Sov i 24 timmar och vaknade med halsfluss - helt otippat i min värld. Men du hittade en liten sak att göra - smart. Vad fint julbord du hade på marknaden! Och vad trevligt att storkillen fick shoppingnerven stillad;) Bionicle säljs billigt på ÖB nu tror jag, men om det är RÄTT bionicle - I don't know... Sov gott!
Angelica

allt o inget med jeanette sa...

Låter kul med skattjakt!
I somras fastnade jag på Tribal Wars... Haha! Jag bidde en datanörd! ;)
Här har vi oxå sjukstuga W o Ed har feber. El var inlagd igår för reuman, blev nersövd o fick kortison :( Hon går på kryckor nu några dagar, men kommer till skolan på mån.Lillskruttan!
Hoppas du mår bättre iallafall!!
Kram Jeanette