lördag 12 mars 2011

Who are all this kids and why are they calling me mom

Bacon, pannkakor, flingor, mackor, stekta ägg...

Tidigt i morse (nåja, tidigt för att vara en lördag i alla fall) packade vi in oss i bilen och åkte till min älskade bror och svägerska. Mysfrukost stod på programmet och sedan blev jag och barnen kvar hela dagen. Bror-familjen har varit i det stora landet i väster i två veckor så jag och M hade ett rejält uppdämt behov av att prata.
Och hör och häpna har vi till och med lyckats sitta över en stor kopp te och hinna gå in på många av livets djupheter. Det är vi ganska nöjda med. Vi var ju nämligen inte ensamma i huset.
Eller, vi var de enda vuxna förvisso men vi hade också tolv barn plus en stor hund till sällskap... Då måste man säga att det är ganska imponerande att hinna äta choklad och dricka te ur halvliterskopparna utan större störningsmoment :-)


Nu är det mello - barnen hejar på Eric Saade, stackars barn. Själv håller jag alla tummar och tår för the Moniker.
Oh my God!!!!


6 kommentarer:

Makena sa...

Frågan man nu ställer sig är: Vad gjorde de 12 barnen och hunden medan ni drack te?? :-)

Lallamen sa...

Det undrar jag med :-) Faktum var att alla var på ovanvåningen och lekte i lugnan ro ett bra tag. Efter en stund vill jag minnas att fyra tittade på TV och fyraåringen tog en portion mat till... Hunden - ja, han strök mest runt benen och hoppades att jag skulle råka tappa en macka eller så ;-)

[SH] sa...

Vad är det med barn och Saade? Jag fattar inte. Ett är iaf säkert, de förstår inte texten...

Lallamen sa...

SH - dagens barn har helt enkelt ingen musiksmak what so ever. För tillfället gillar mina t.ex. att lyssna på Final Countdown ... med Crazy Frog. Allt som är remixat är bra by default.

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Haha!! ÄÄÄÄÄLSKAR rubriken på detta inlägg!!!
Det är väl den tanken som slår en titt som tätt skulle jag vilja säga....

Kram!!

Lallamen sa...

Jeanette: Visst är den fantastisk. Min kära svägerska hade köpt en magnet i USA med en typisk 50-tals hemmafru och fyra välartade barn och så denna text. Snacka om hög igenkänningsfaktor på den :-)