fredag 17 februari 2006

Lycka kan vara en tandborste

Rubriken låter som här ska komma ett reklaminlägg om att bli fadder. Så är inte fallet (även om det är en jättebra idé att bli)
Jag var på ÖB igår och shoppade en hel massa rengöringsgrejor för både hem och kropp. De sålde tandborstar för 10 kr så jag köpte varsin till killarna. Colgates barntandborstar formade som en raket och med en Jack Jones-legofigur inuti. Dessa två tandborstar och gubbar har de nu lekt med sedan klockan tio. Tänk om det alltid var lika enkelt (och billigt) att hitta populära leksaker :o)

4 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Jag känner igen det där att små billiga grejer ofta blir det som leks med länge!

Lallamen sa...

Visst är det häftigt. En leksak kan vara hur välarbetad och dyr som helst men saknas fantasin blir det ofta ganska kortvarig lek i alla fall. Men använder de sin fantasi räcker det med bara en tom mjölkpaket :o)

Mamselamsen sa...

Jameeeen! Vad är det för fel på kottar?

Ina sa...

Härligt när de leker så!! Jag har upptäckt att om leksaker är "begränsade" blir de ännu intressantare. Dottern har flera små leksaksankor i badrummet som bor uppe på toastolen (vi har sån där engelks variant med stor, platt hylla upptill och "handtag" på sidan att spola med). Hon leker med ankorna när hon duschar, men hon sitter nog i genomsnitt ca 3-4 timmar i veckan inne på toa och leker med dem vid andra tillfällen också. De får inte komma ut från badrummet nämligen :-) Tror inte det finns något hon så ofta återkommer till!