lördag 1 november 2008

Gubbarna rockar ännu

Haha, det var bra kul att gå på konsert ikväll. Publiken var till största del mellan 15 och 25 och man kan nog säga att det inte var riktigt deras musiksmak. Men vi gamlingar som minns hur det lät förr vi gillade det skarpt.

Efter första låten vände sig V till mig "Mamma, det här var nog det sämsta jag hört..."
Andra låten var bättre och han imponerades av morbröderna på gitarr och trummor men när tredje låten satte igång sa han att han ville åka hem direkt - "Det låter så högt att vaxet smälter i öronen på mig"
Stora A däremot gick fram till kusinerna som stod framför scenen och diggade. Han tyckte det var häftigt att när de spelade så kunde han känna det i hela kroppen.

Och kusinerna, ja. Vid första anblick kunde man ju förledas att tro att det var några riktigt coola killar som spelade med tanke på de söta flickor som stod längst fram, klappade, skrek, viftade och sjöng med i varje låt. Men skenet kan bedra - det var döttrarna till farbröderna bakom mik och gitarr.
Undrar vad fäderna säger om tre- fyra år. Då är det några 17-åriga grabbhalvor med konstiga frisyrer som får tjejernas viftningar och applåder istället.

Inga kommentarer: