måndag 19 januari 2009

En gång är ingen gång - två gånger är en vana?

I torsdags gjorde jag något jag knappt tror på själv. Jag köpte årskort på gymet!
Vi har ett pytte-pyttigt handelscentrum på andra sidan gatan och det har vi tidigare mest använt till pizzainhandling. Men det har även startat ett gym med bra öppettider och har man inte ens två minuters promenad till gymmet är det svårt att komma på ursäkter för att inte ta sig dit. Så just nu sitter jag och eftersvettas efter mitt andra pass i tortyrredskapen :-)

Vet ni om en sak - jag har muskler!
Det vet jag för de gör ONT. Träningsvärk kallas det visst. Något jag varit förskonad (?) från de senaste 20 åren sisådär... Hur som haver så känns det väldigt bra och faktiskt lite roligt att ha kommit igång. Tänk till sommaren, då kanske jag klarar att cykla längre än till ICA utan att behöva hjärt-lungräddning efteråt.

4 kommentarer:

Makena sa...

Härligt Madde! You go girl! Själv ska jag återuppta joggandet. Vilken dag som helst nu!:)

allt o inget med jeanette sa...

Mera dåligt samvete...
Jeanette

Agda-Magda sa...

Jag förlåter dig, Maddeloringen, det gör jag verkligen. Kom ihåg att hur vältränad och fit du än blir så finns det alltid en väg tillbaka. Det finns en soffa som väntar på dig, och i den soffan sitter jag med famnen full av försoffad förlåtelse...

Frida sa...

*skrattar åt Agda-magda* Jag är också benägen att förlåta dig, men jag blev inspirerad! Jag har fått ett gratis pass med en instruktör.... vet inte om jag vågar gå dit bara. Men åååå vad jag behöver en makeover!!!Tack för inspirationen och fortsätt att berätta hur det gåt och när på dygnet du i allsin dar beger dig dit.