onsdag 14 januari 2009

Tältmötesflashback

Lyssnar på en gammal Carman-skivaSpotify. Mitt under He keeps me singing insåg jag att det låter som det gjorde på tältmöten när jag var barn. Och visst är det märkligt ibland när man tänker tillbaka på gamla minnen - helt plötsligt kunde jag känna doften av torkat gräs vid varmluftsfläkten :-)
Tänk så många tältmöten jag varit på och vilken varm känsla jag får då jag tänker på dem. Allt från Luddö källa i Värnamo till vårt stora cirkustält på Europakonferenserna. Det är något alldeles speciellt med tältmöten, det går inte komma ifrån

4 kommentarer:

Makena sa...

Håller med dig så! Vad härligt det var med tältmöten! Som barn satt jag väl inte på bänken hela mötena precis men...sprang ut med andra barn och lekte runt om utanför. Men så tryggt det var att sen komma in till bänken bredvid mammam och pappa, titta på det torra gräset, känna stämningen och värmen. Så gott för ett barn att växa upp med! Vi åkte b la flera sommrar till Byske kamping och var med på de tältmötena. Härliga barndomsminnen! :)

Rödluvan sa...

Älskar tältmöten! Håller så med!

Lallamen sa...

Nämen nu måste jag höra, Makena. När var ni i Byske? Har vi träffats? Vi tillbringade ett antal somrar där under 80-talet. (pappa fick alltid kallelser till Norrland på somrarna så därför hamnade vi på sådana ställen som Rosvik, Byske och Kåbdalis istället för Öland och Västkusten. Precis det man drömde om som tonåring ;-) )

Rödluvan, lova att du håller mig i handen till helgen. Jag har ju bara träffat alla dessa människor vid festliga tillfällen, uppklädda och tjusiga, så nu känner jag mig som kusinen från landet totalt... HJÄLP!!!!

Ems sa...

Ååh!
Jag kunde känna doften av gräs och fläkt, och höra alla ljuden runt tältet i Umeå när jag läste det där..