tisdag 21 april 2009

...och nu ett reklamavbrott


Måste bara få tipsa om något jag köpt idag. Redan för ett par år sedan såg jag att de hade vacuumpåsar för klädförvaring på Smarta Saker men de kostar trots allt en hundring styck så det har inte blivit något inköp.

Men så kom nya Biltemakatalogen och där fanns det ju likadana med skillnaden att här betalar man en femtilapp för två. Bara att stoppa i extratäcken eller alla barnens vinteroveraller, stänga igen zip-låset och sedan suga ut all luft med en vanlig dammsugare. De fyra täckena som låg i två stora sopsäckar och tog plats i förrådet är nu ett paket med knappt en decimeters höjd. Häftigt och smidigt.

bild:Biltema

8 kommentarer:

Frida sa...

Wow. Du sålde till mig! Ring biltema och begär provision.

Ingela sa...

men... sååå behändigt. Undrar bara hur de luktar när man skall ta fram dem igen...

Lallamen sa...

Provision ... det vore något. Min syster kom just från nyss nämnda affär med just nyss nämnda påsar i handen så jag skulle ju redan gjort mig en hacka...
Doftmässigt känns det ju inte som det borde vara sämre att ta bort en del av luften inför vinterförvaringen men jag vet ärligt talat inte. Får återkomma framåt november när overallerna ska fram igen.

Vera o Wille sa...

Oj, nu måste jag oxå åka till Biltema! :-)

Agda-Magda sa...

Maken kom hem med ett par likadana ikväll. Må de tjäna som inspiration till att ta itu med kaoset i förrådet, för vi lär verkligen behöva MYCKET inspiraion när det blir dags.

Rödluvan sa...

Hurra!
Jag har också tyckt att de var alldeles för dyra men nu kan man ju slå till! Man TACKAR för tipset!

christine sa...

Kan meddela att dom nu är slut på biltema å kommer in v.23...typiskt jag somm letat så länge...

Fredrik sa...

Hur verkar kvalitén på påsarna?
Verkar de vara tåliga och täta?