fredag 4 februari 2011

Oh vilket party

Fröken A har haft 7-årskalas ikväll. Ack och oh så mysigt vi haft.
Festen började hos moster Tesan där kusin A och N och kompisen L mötte upp tillsammans med Postkodspingu. Moster hade gjort ett fikabord som var så vackert att man nästan ville gråta en liten skvätt. Efter ett litet kafferep och paketöppning med tillhörande "oh"-anden och "ah"-anden var det dags att dra vidare ut i natten (jaja, mörkt var det i alla fall). Biobesök stod på schemat!!!!

Att kalaset blev just den här kvällen berodde nämligen på att Disneys nya film Trassel hade premiär ikväll. 18.05 bänkade sig åtta ivriga tjejer med popcornpåsar och godisburkar i högsta hugg och 3D-glasögonen på näsan. 18.15 skulle filmen börja och minuterna gick och gick och gick. Nästan en halvtimme försent satte det igång men här stämde verkligen ordspråket "Den som väntar på något gott..."

Vilken film de gjort. Sagan om Rapunzel i lite annorlunda tolkning men så rolig och skön. Både filmen och kvällen fick högsta betyg av tjejerna. Roligast av allt tyckte jag det var att sitta och se denna film bredvid verklighetens Rapunzel - min älskade brorsdotter N. Samma långa ljusa hår, okej kanske inte riktigt lika långt, stora vackra ögon, slagfärdig, rolig, smart ... till och med pyttefräknarna hade de fått med :-)
Ja, det blev ett oförglömligt party som tjejerna säkert kommer att komma ihåg länge, länge.

Inga kommentarer: