söndag 6 maj 2007

Premiärtur

Stora A fick en ny cykel igår. Ja, ny för honom alltså. Blocket står stadigt fast som vår bästa shoppingplats för cyklar, barnvagnar, bokhyllor osv osv
Nu kör han en treväxlad 20" blå killcykel och är så glad. När farmor, älsklingen och V hoppade i bilen tidigare för att sticka till Bauhaus och inhandla virke för lekstugerenovering - ja, då kopplade jag cykelkärran bakom min ickeväxlade, ickenya men dock blå cykel och så drog vi iväg. H och lilla A i kärran och stora sonen ivrigt pladdrande bredvid mig.
Vi cyklade runt här i samhället i trekvart och det är inte utan att det känns lite i benen nu. Men underbart härligt var det. Gav helt klart mersmak.

Nu ska jag ut och tända grillen så glöden hunnit bli fin tills stadsbesökarna är tillbaka

4 kommentarer:

Ina sa...

Åh, vad härligt det låter! Ytterligare en sak vi ser fram emot med vårt kommande stadsliv; att kunna cykla ut tillsammans bara för cyklingens skull!
Även vi är flitiga kunder och försäljare på blocket. En smart uppfinning, synd bara att man inte var den som kom på det!

Lallamen sa...

Jadu, det hade inte varit fel att komma på en så där riktigt bra inkomstalstrande idé.
Nu återstår bara att lära V cykla på 16"-cykeln, med eller utan stödhjul spelar inte jätteroll men helst utan. Då kan vi nämligen cykla till och från skolan och det skulle inte vara fel alls. Vikt, ekonomi, miljö ...många saker som blir bättre av cykling

Agda-Magda sa...

Jag blundar och koncentrar mig så hårt jag kan för att för min inre syn kunna se dig köra runt med en cykelkärra på släp. Till slut lyckas jag, och jag måste bara säga: du klär i cykelkärra!

Lallamen sa...

Visualisera då dessutom en grön hjälm från IKEA tronande på huvudknoppen min så har du den fullständiga bilden klar för dig. Varsågod ... du får skratta nu