torsdag 23 mars 2006

Öroninflammation x2

Mina stora små pojkar. Först började V klaga i morse på att han inte hörde på höger öra. Strax efter lunch var vi på IKEA och helt plötsligt började han storgråta för han fick så ont i örat. Tog vägen förbi vårdcentralen på vägen hem, bara för att checka att det inte fanns några lediga tider. Som väntat var det fullt så jag kunde ringa till husläkarakuten och fick en tid vid kl. 18.40.
Just då kändes det som lite lång väntan men sedan var jag glad över det. För när stora A kom hem från förskolan storgrät han också för han hade ont i vänster öra. Plockade med honom också och övertalade läkaren att titta på båda två.
Så nu kämpar vi med att få i V spektramox medan stora A sväljer sina kåvepenintabletter hur glatt som helst. Vi tog också vägen om leksaksaffären så när antibiotikakuren är över väntar ett teleskop på stora A och ett Dinopatrull-set på V. Hoppas det motiverar vår yngre stjärna nog för ikväll var inget roligt att försöka tvinga honom.

Håller tummarna för en något lugnare natt i natt. Först ska jag bara hinna prismärka lite kläder till en bytesdag på söndag och göra lite mousser till våra närmaste vänners dubbel35årskalas på lördag.

2 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Är det inte konstigt...öi smittar ju inte men vi hade 3xöi här hos oss nyligen!? Våra tar medecinen pust, ingen stor grej so far.

Mousse, snälla recept!? Jag älskar att laga mousser :)

Ingela Liljebäck sa...

hejo HÅ!
Jag har tampats med det där några gånger och på ngt finurligt sätt så har penicillinet förvandlats till ngt gott. Tar du med spruta i kinden?