lördag 17 mars 2007

Förskolestäd och videokik

Började dagen med storstäd på V:s förskola. Högg tag i ena toaletten. Det finns något tillfredställande i att städa toaletter tycker jag. Ett litet utrymme som man verkligen kan gå över varenda kvadratcentimeter på och där man ser klara resultat. Damma överskåpen i samlingssalen är inte alls lika skoj.
Jag brukar alltid spara spegeln till allra sist. Allt är rent, golvet, rören, toastolen blänker oc´h listerna är dammade. Det enda som är kvar är stänken på spegeln och så sprejar man lite, torkar lite och, voilà, hela lilla rummet glänser...

När jag kom hem la vi oss allihop i våra rentvättade och nypåfyllda saccosäckar och tittade på gamla videofilmer från när barnen var yngre. Hittade film från när stora A och V var i precis samma ålder som lilla A och H är i nu. Så roligt att jämföra och se och höra likheter.

Nu är maken iväg och köper pizza. Får se om jag orkar skruva ner sänglamporna och spackla väggen i sovrummet sedan. Ska tapetsera om fondväggen nämligen och tapeterna bara ligger här och skriker att de vill bli upphängda. Det värsta är att taket behöver en omgång färg också och jag tror det är det som får orken att tryta redan innan jag börjat.

Pizzan är här
Återkommer

Inga kommentarer: