lördag 31 mars 2007

Lallamen - en fattig klant

Den här månaden såg verkligen bra ut plånboksmässigt. Maken hade både en massa övertid att få ut i pengar och ersättning från försäkringskassan för flera olika tillfällen då han varit föräldraledig. Vi skulle kunna betala tillbaka på ett lån och ändå ha möjlighet att köpa en hel del saker som vi behöver.

Det var innan jag gjorde mitt lilla misstag. För första gången missade jag att lägga in betalningsdatum på hyran och svisch skickade jag iväg 12.000 kr extra till HSB. Nu är hyran betald för både maj och juni istället. Får väl se det som ett slgas semestersparande. Kan förvisso vara skönt att ha några tusenlappar extra då.

Fast lite snöpligt känns det.

2 kommentarer:

Moderna sa...

Om du verkligen skulle vilja ha pengarna nu istället för till sommaren, så kan du garanterat få HSB att betala tillbaka dem. Jag har betalat en räkning 2 ggr av misstag en gång till elbolaget, och de betalade tillbaka inom ett par dagar efter ett telefonsamtal...

Lallamen sa...

Låter bra. Sätter nog maken på att ringa dem om det krisar sig. Dessutom hoppas vi att lantmäteriet ska få tummen ur och mäta upp våra tomter så att friköpningen blir klar.