onsdag 28 mars 2007

Under valnötsträdet

Var in på Bokus för att beställa en bok som jag lagt i min bevakningslista och som äntligen kommit ut. Fick då syn på Anna och Fanny Bergenströms nya bok Under valnötsträdet och det fanns inte chans att stå emot.
Annas nya mat och Kärlek, oliver och timjan är två underbara böcker som jag kan ta fram och bara bläddra i för ren och skär njutnings skull. Något säger mig att deras nya bok säkerligen inte är ett undantag.

4 kommentarer:

[SH] sa...

Gahhh... Nu fick jag ett akut ha-begär. Fast frun tycker att jag har köpt tillräckligt med kokböcker på bokrean...

Lallamen sa...

Det tycker min man att jag gjort också. Konsten är att smuggla in dem i hyllan så att det ser ut som de alltid stått där... Smugglingstricket fungerar även på barbiekläder till lilla A:s dockor och inredningstidningar.

(Tur att min make inte läser min blogg speciellt ofta *puh*)

Millan sa...

Å den vill jag också ha!!! Jag _älskar_ Anna Bergenströms böcker, och framförallt Kärlek, oliver och timjan har jag bläddrat mycket i på sista tiden. Tappar man lusten och inspirationen för mat så är Annas böcker den bästa boten.
Så tack för tipset!

Lallamen sa...

Millan: Visst är det så. Det räcker med att titta på bilderna och läsa namnen på de olika maträtterna så kommer inspirationen tillbaka. Rent faktamässigt skulle jag klara mig med Vår Kokbok men det är de andra som föder en egen lust att skapa och exprimentera.