tisdag 13 mars 2007

Nu har jag laddat över bilder

Det här får väl bli en lite försenad födelsedagspresent till farmor - några nya bilder på barnbarnen...
Alla fyra barnen var ute och gungade både igår och idag. Igår låg fortfarande snön kvar och sandlådan var en stor geggapöl. Idag var det torrt och fint och helt plötsligt gick det vara ute utan overalla. Skönt att slippa bängla med fyra sådana...
Lille H är våldsamt ivrig att hjälpa till så fort det är någon i köket. Igår skulle han prompt hålla i en egen liten gryta medan jag kokade pasta på plattan innanför. Kanske går han i storebror V:s fotspår. V är ofta med och hjälper till och är både duktig och pålitlig i köket.


V framför datorn - inte helt sällsynt...


Stora A har fått tag i kameran och fotar sig själv

Lilla A och kusin Lala bakade kladdkaka häromdagen. Den blev väldigt kladdig men vi konstaterade efter att ha smakat på den rinnande kakan som kom ut ur ugnen att det egentligen är dumt att förstöra så god smet med att grädda den :-)

H har hittat ett russinpaket och försöker gömma sig under brorsans luvtröja i hallen för att få äta ifred. Men mödrar kan nosa sig till sådana busigheter ganska lätt så tabberaset var snart över och då såg han inte riktigt lika glad ut längre.


Hur ska man ta det här? Är månne min mat så förfärlig att ungen tuppar av?
Oavsett svaret så är det ett faktum att det händer titt som tätt att unge herr H nickar till så fort han hamnar i matstolen. Gissar att han desperat försöker hålla sig vaken trots att han är trött men så fort han sätter sig ner går ögonen igen.
(Känns inte det där ovanligt bekant ... hmmm...)

Syskonen på stora kusinens 10-årskalas häromveckan


Full fart i gungan

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka underbara bilder. Jag blir alldelens matt av att se dem. Såg i en annan bloggruta att ni redan fixat sackosäckarna. Var det svårt?
Farmor