tisdag 3 januari 2006

4 år och 8 månader

Så länge har jag nu varit gravid och/eller ammat i ett sträck. Lille H är inte ens 4 månader ännu så jag har dessutom ett bra tag kvar. Undrar hur det kommer kännas när den här perioden är över? Skönt, tomt, annorlunda???

Tänk, jag kanske visar mig ha ett oändligt tålamod. Eller kanske jag har ett kom-ihåg som minns namnet på all jag träffat och även kommer ihåg det som jag lovade göra för tio minuter sedan... Pigg som en lärka kommer jag studsa upp i gryningen och kvittra när jag väcker barnen klockan 7. Och oavsett om försäkringskassan skickar några pengar eller inte kommer jag gå runt med ett leende på läpparna. Huset kommer vara skinande rent och tvätten struken och instoppad i rätt lådor.

Eller så kommer det mesta vara precis som vanligt...

Lite skönt är det ju faktiskt att kunna skylla trötthet, dåligt humör, glömska och kort stubin på hormoner av det ena eller andra slaget. Vad ska jag skylla på sedan - när jag bara är jag liksom?

5 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Hej Lallamen!

Kul att du börjar så där direkt mitt i. Jag tycker det är spännande átt läsa hur dina dagar går ihopoch om dina fina små. Måste länka till dig :)

Ina sa...

Men heeej, finns också du här ute nu! En blogg till i favoritlistan och jag ska länka till dig så snart jag minns hur man gör :/ Kan du hojta om du ska iväg utomlands för tandvård - jag hänger på, tror jag!!

Lallamen sa...

Ni har inspirerat mig båda två. Älskar att läsa era bloggar och har bara blivit mer och mer sugen på att sätta igång själv.
Kul är det!!!

Agdamagda sa...

Men käraste Lallamen!
Så kul att läsa din blogg! Lita på att jag kommer att hålla koll på dig nu :-). Det var premiär för mig när jag gick in på din blogg idag. Jag har aldrig tidigare besökt en blogg; inte ens Linda Skugges eller Fredrik Virtanens. Och för att få skriva denna kommentar på din blogg så åkte jag på att starta en själv. Jag döpte den kort och gott till "postkodsmiljonären" av någon outgrundlig anledning. Än så länge står det inte ett ord på den, men vi får väl se om det blir ändring på det så småning om.
Bless!

Lallamen sa...

ASG!!! Kära Agdamagda. Jag hoppas du delar med dig av ditt överflöd när vinsten trillar ner...
Du om någon borde ju blogga. Finns knappt någon jag hellre läser av och om. Känner du utmaningen komma smygande???