fredag 20 januari 2006

Måste bara visa

De här tårtorna gjorde jag till P förra helgen. Första nallemodelleringen. Nu måste jag bara lära mig göra blommor också

7 kommentarer:

Var dags glimtarn sa...

Men du är ju BÄST!!! Vilka fantastiska tårtor!!! Kan du leverera till Italien? :) Ser makens 40 års tårta framför mig, dottras prinsesstårta och sonens svärdtårts, kan du sånt :)
SKITSNYGGA rent ut sagt!

Lallamen sa...

Tackelitack :-)
Leverera till Italien lär ju bli svårt så jag får ju helt enkelt sätta mig på flyget ;-)

Det är superkul att hålla på med. Jag kan inte säga att jag blir helnöjd över resultaten men med tanke på att jag oftast har fyra ungar kring benen när jag dekorerar så känns det ändå OK "Nä, V inte trycka på tårtan ... Lilla A, du får inte slå lillebror med kaveln ... ja, stora A du SKA få lite egen lila marsipan men jag måste första se att det räcker ... V jag sa ju att du inte får röra tårtan, det blir stora gropar..."

Ina sa...

Jag håller med exilmamman - jättejättefina!! Jag tycker ju också att det är roligt att baka tårtor, men är inte lika duktig som du. Det vore skoj att prova ihop nån gång, kanske till en träff på mailinglistan 'you-know-wish' :)

Lallamen sa...

En gigantisk 6-årstårta till allihop vore väl något. Jag kommer!

Idag har jag äntligen fått ordning på mailen igen efter två veckors avbrott. Snacka om frustrerande och mycket att läsa ikapp.

Ina sa...

"which" skulle det visst stå... engelskläraren hade visst tagit ledigt :/
Ja, vi får ju plats här alla och om vi lockar med gigantisk 6-årstårta till alla mammor och pappor och kladdkaka i mängder till barnen :) Vi gör det! - vem kan tacka nej???!

Var dags glimtarn sa...

En jättetårta tjohoo, vi kanske kan momma vi med. Så kan vi skriva 6 med stora chokladbollar haha.

Lallamen sa...

I år måste det bli av. Jag vill ju träffa alla era barn också. Dumma vattkopppor som ställde till det senast det begav sig.