torsdag 5 januari 2006

Bortbjudna imorgon

Åh så roligt att träffa goda vänner. De har bott utomlands i två år och vi har inte hunnit umgås sedan de flttade hem igen i höstas. Varför blir det så där?
Ett av våra nyårslöften, mitt och makens, var att vi ska bli mer sociala. Målsättningen är att vi ska bjuda hem några/någon åtminstone en gång i månaden under året som kommer. Min privata målsättning är att jag ska bjuda hem någon kompis med eller utan barn åtminstone en gång per vecka. Hittills har jag i alla fall hållt mitt löfte i och med att M var här med sina fyra barn igår :o)

V och lilla A går inget på dagis och ibland får jag jättedåligt samvete att de inte har fler kompisar. Samtidigt så ser jag ju att de mår bra och V leker ju med grannbarnen i princip varje dag plus att de ju har varandra och så träffar han sina Mullekompisar ett par gånger i veckan. Det är bara det att när jag tittar på många av mina vänner så umgås de så väldigt mycket med andra. De har liksom träffar hit ochdit var och varannan dag.
Nåja, huvudsaken är väl att vi mår bra och det gör vi. Det känns också som att livet är så fullt upp med fyra så pass små att jag inte orkat med så stort socialt umgänge.

Får bli skillnad. Nytt år, ny termin, nya möjligheter

1 kommentar:

Millan sa...

Nämen titta vad roligt - du har ju en blogg! =)

Tycker också att det kan vara svårt att hinna med den där sociala biten ibland. Vissa veckor har man massvis att göra och massor att träffa, och sedan bara stannar det av.
Det får bli så mycket jag hinner och orkar.

Tänker också på det med barnen och vänner. Vi bor ju som vi bor, utan andra ungar runt knuten. Men nu börjar ju pojkarna på dagis nästa vecka, så det ska bli så roligt och spännande. Jag hoppas att de ska finna en del vänner där.
Eller så kanske våra medelåldersgrannar vill flytta till förmån för en trevlig barnfamilj med ungar i rätt ålder... jag kanske ska fråga dem?! ;)

kram Millan